Fotomontasje.indd

Arbeidslivsdagen 2014 i Tromsø

Midt-Troms skal møte studentene 11. september 2014

Midt-Troms ønsker å vise seg fram som en attraktiv region overfor studenter ved Universitetet i Tromsø. Hovedfokus vil være å presentere regionens store og varierte muligheter innen mange spennende bransjer i næringslivet.

ARBEIDSLIVSDAGEN 2014

Midt-Troms ønsker å vise seg fram som en attraktiv region overfor studenter ved Universitetet i Tromsø.

Vi lager derfor en felles ”storstand” der vi presenterer frem det mangfoldet vi har i regionen. Unikt i år er at næringsliv, forsvar og kommuner i hele Midt-Troms står sammen om hele arrangementet.

Hovedfokus vil være å presentere regionens store og varierte muligheter innen mange spennende bransjer i næringslivet.

Etter en svært vellykket pizzakveld i fjor der vi møtte veldig mange studenter fra Midt-Troms ønsker vi å gjenta dette. Vi inviterer til gratis pizza og brus 10.september fra kl 20.00. Nytt i år er at næringslivet i regionen gir smaksprøver/hybelrasjoner, små gaver eller lignende til studentene.

Bedrifter som ønsker å være med på å rekruttere arbeidstakere til stillinger i egen bedrift, eller ønsker kontakt med studenter som kan skrive studentoppgaver er også med.

I tillegg skal vi samlet markedsføre både dagens ledige stillinger, og de stillinger som vi vet blir ledige i løpet av 2-5 år.

Regionen viser seg som attraktiv ved å ha en felles trategi for bo og arbeidsmarked. Studentene ønsker å se hvilket helhetlig tilbud som tilbyd, og dette viser vi best i samlet flokk.

Tommel opp.jpeg